+359 2 962 46 93
Политика

Политика

Фирма Оскар-Ел ЕООД има изградена управленска структура, която в най-голяма степен способства за осъществяване на фирмените цели и за удовлетворяване потребностите на клиентите. Състои се от няколко основни отдела, ръководени от висококвалифицирани специалисти.

Структурата на фирмата отговаря на изискванията за ефективно и оптимално осъществяване на основните дейности, а именно - инженеринг и производство, търговия и енергиен мениджмънт.

„ОСКАР-ЕЛ“ се отличава с политика на равнопоставеност и на социална ангажираност. Фирмата предоставя финансова подкрепа на дейности в обществен интерес и на образователни проекти на ТУ София, Училище за тежко чуващи София, Българския отбор по джудо - ЦСКА и Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ гр. София.

„ОСКАР-ЕЛ“ инвестира в качествено и екологично производство и осигурява условия на труд в съответствие с най-съвременните изисквания. Производствената и офис сграда има внедрена система за енергиен контрол.

Ръководството на „ОСКАР-ЕЛ“ ЕООД официално декларира своята политика за социална отговорност, като основа на поддържана и развивана система за управление в съответствие с изискванията на международен стандарт SA8000:2014.

Ресурси:

„Качеството – начин на мислене“
„Работим в настоящето – мислим за бъдещето!“